hrcak mascot   Srce   HID

International food risk analysis journal

 
 
Status u Hrčku: prestao izlaziti
ISSN 1848-2368 (Online)
DOI: 10.5772/4
Kontakt: InTech - Open Access Publisher
Email: info@intechweb.org
Website: http://www.intechweb.org/
Phone: +385-51-686 165
Fax: +385-51-686 166

Corporate Address
Sveučilišni kampus STeP Ri
Slavka Krautzeka 83/A
51000 Rijeka, Croatia
Email:
Url: http://www.intechopen.com/journals/show/title/international_food_risk_analysis_journal
Izdavač: InTech
  Slavka Krautzeka 83/A, 51000 Rijeka
  http://www.intechweb.org
 
Upute autorima (14 KB)
Upute za reference (15 KB)
Upute recenzentima (15 KB)

Okvir i teme časopisa



International Food Risk Analysis Journal (IFRAJ) je časopis namijenjen javnozdravstvenim dužnosnicima,  stručnjacima prehrambene industrije te očuvanju sigurnosti hrane i prehrambenih regulatora.

IFRAJ ima za cilj prikupljanje izvješća o najnovijim zbivanjima u procjeni rizika povezanih s trenutnim i nadolazećim pitanjima sigurnosti hrane. IFRAJ također ima za cilj stvaranje dostupnih i sveobuhvatnih dokumenata procjene rizika, kao i početno kartiranje i profiliranje rizika razvijeno od strane stručnjaka u tim područjima.  Publikacije koje se odnose na rizik razvoja upravljanja i njihove analize, kao i obavijesti o najnovijim rizicima komunikacijske tehnike vezane uz sigurnost hrane i prehrane svakako će biti dobrodošle.

Ova publikacija je podržana od strane Food Directorate at Health Canada and Food Standards Australia / New-Zealand (FSANZ).



Ciljana publika



IFRAJ  za cilj ima biti referenca za sigurnost hrane i prehraneregulatorne stručnjake, prije svega prikupljajući znanstvene procjene hrane regulatornih odluka i njihovu provedbu. To će biti otvoren pristup e-publikacija, dostupnih na engleskom i francuskom jeziku. Namjera je povećati dostupnost i širenje takvih informacija korisnicima kao što su regulatori hrane, javnozdravstveni dužnosnici i stručnjacima koji služe zdravlju profesionalnih skupina, potrošačkih organizacija i prehrambenoj industriji.

Prva godina izlaženja: 2011

Učestalost izlaženja (godišnje): 1

Područja pokrivanja: Prirodne znanosti; Kemija; Biologija; Biomedicina i zdravstvo; Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita;

Uključen u Hrčak: 27.09.2011.

Prava korištenja: Svi članci imaju slobodan pristup (tzv. Open Access) i nastali su pod ne-komercijalnom “Creative Commons” licencom, pod kojom je dopušteno kopiranje, distribucija te prenošenje i prilagođavanje rada u bilo kojem mediju, sve pod uvjetom da se rad propisno citira.

Za autore: Nakon objave svojeg rada (na InTech web-stranicama) zadržava se pravo ponovnog publiciranja cijelog rada ili nekih njegovih dijelova u sklopu bilo koje druge publikacije u kojoj su oni navedeni kao autori. Dopuštena im je također bilo kakva privatna upotreba rada.
Međutim, pri svakom ponovnom publiciranju, referenciranju, ili privatnoj upotrebi mora biti jasno naveden izvor originalne publikacije.

Za čitatelje: Spomenuta licenca dopušta downloadanje, kopiranje i nadogradnju publiciranog rada, sve dok to nije u svrhu izravnog profita i sve dokle god su autor i izdavač propisno citirani.

Arhiva

2012  
  Vol. 2   No. 1
2011  
  Vol. 1   No. 2
  Vol. 1   No. 1
Posjeta: 10.883 *