Ostalo
Promjene u proizvodnji i potrošnji peradskog mesa - piletina ili puretina?
Zlatko Janječić
; Agronomski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Svetošimunska 25, Zagreb
Puni tekst: hrvatski pdf 483 Kb
str. 126-130
preuzimanja: 1.255
citiraj
APA 6th Edition
Janječić, Z. (2006). Promjene u proizvodnji i potrošnji peradskog mesa - piletina ili puretina?. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VIII (3), 126-130. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/22182
MLA 8th Edition
Janječić, Zlatko. "Promjene u proizvodnji i potrošnji peradskog mesa - piletina ili puretina?." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VIII, br. 3, 2006, str. 126-130. https://hrcak.srce.hr/22182. Citirano 25.04.2024.
Chicago 17th Edition
Janječić, Zlatko. "Promjene u proizvodnji i potrošnji peradskog mesa - piletina ili puretina?." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VIII, br. 3 (2006): 126-130. https://hrcak.srce.hr/22182
Harvard
Janječić, Z. (2006). 'Promjene u proizvodnji i potrošnji peradskog mesa - piletina ili puretina?', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VIII(3), str. 126-130. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/22182 (Datum pristupa: 25.04.2024.)
Vancouver
Janječić Z. Promjene u proizvodnji i potrošnji peradskog mesa - piletina ili puretina?. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2006 [pristupljeno 25.04.2024.];VIII(3):126-130. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22182
IEEE
Z. Janječić, "Promjene u proizvodnji i potrošnji peradskog mesa - piletina ili puretina?", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VIII, br. 3, str. 126-130, 2006. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22182. [Citirano: 25.04.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
22182
URI
https://hrcak.srce.hr/22182
Datum izdavanja:
15.5.2006.
Posjeta: 1.764
*