hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : journal for dairy production and processing improvement, Vol.10 No.6 June 1960.

Professional paper

Topljenje sira

Marija Reven ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, Zagreb

Fulltext: croatian, pdf (571 KB) pages 133-136 downloads: 148* cite
APA
Reven, M. (1960). Topljenje sira. Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, 10(6), 133-136. Retrieved from http://hrcak.srce.hr/65397

Abstracts
U Jugoslaviji je kvaliteta topljenog sira vrlo različita. Uzrok tome je što ne obraćamo dovoljno pažnje na sirovinu (sir) za topljenje i dodavanju emulgatora. Nije svejedno, da li raspolažemo mladim ili starim sirom za topljenje. Isto tako nije svejedno da li za sve vrste sireva upotrebljavamo iste vrste emulgatora.

Keywords
sir; topljeni sir

Visits: 291 *