Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 27.12.1996.
  • Objavljen na Hrčku: 09.02.2016.

Sadržaj

Puni tekst

MICROBIOLOGICAL CONDITION SOME CEREALS AFTER PROCESS OF MICRONISATION (str. 287-291)

M. Domaćinović, Zlata Milaković, Z. Steiner, M. Zirdum, Suzana Brkić
Izvorni znanstveni članak


EFFECT OF SUPPLEMENTATION OF RUMEN PROTECTED METHIONINE MEPRON M 85 INTO THE RATION OF DAIRY COWS ON MILK AND MILK PROTEIN SYNTHESIS (str. 293-298)

B. Kampl, K. Dvojković, I. Forgač, D. Kljajić, Lina Bačar-Huskić
Izvorni znanstveni članak


"FEROGEN" AS THE FACTOR OF THE PRODUCTION OF LARGE FARMS (str. 299-305)

J. Fazekaš, A. Knapić, Biserka Sudarić
Izvorni znanstveni članak


EFFECTS OF FATTENING LAMBS WITH FIELD PEAS (str. 307-312)

A. Knapić, J. Fazekaš
Izvorni znanstveni članak


GROWTH SPECIFICITIES AND FEEDING OF FATTENING TYPES OF CHICKEN (str. 319-326)

Gordana Kralik, P. Božičković, Z. Škrtić
Pregledni rad


Posjeta: 3.954 *