Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.02.2017.
  • Objavljen na Hrčku: 01.02.2017.

Sadržaj

Puni tekst

Bijeli sirevi u salamuri kao potencijalni izvor bioaktivnih peptida (str. 3-16)

Miroljub Barać, Mirjana Pešić, Tanja Vučić, Milena Vasić, Milenko Smiljanić
Pregledni rad


Comparison of whey proteins and lipophilic vitamins between four cow breeds maintained in intensive production system (str. 17-24)

Jolanta Król, Aneta Brodziak, Agnieszka Zaborska, Zygmunt Litwińczuk
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj materijala za pakiranje na kvalitetu Kačkavalja (str. 25-32)

Goce Talevski, Sonja Srbinovska, Dushica Santa, Natasha Mateva
Izvorni znanstveni članak


Genetic parameters estimation for milking speed in Croatian Holstein cattle (str. 33-41)

Marija Špehar, Mandica Lučić, Miran Štepec, Zdenko Ivkić, Maja Dražić, Klemen Potočnik
Izvorni znanstveni članak


Influence of Caprine Arthritis Encephalitis Virus infection on milk production of French Alpine goats in Croatia (str. 42-48)

Bruna Tariba, Antun Kostelić, Besi Roić, Miroslav Benić, Dragica Šalamon
Izvorni znanstveni članak


Mliječnost, sastav mlijeka, profil masnih kiselina i indeksi kvalitete mliječne masti kao utjecaj hranidbe ekstrudiranom punomasnom sojom (str. 49-57)

Ludmila Křížová, Jan Ryšavý, Michal Richter, Aleš Veselý, Oto Hanuš, Bohumíra Janštová, Lenka Vorlová, Eva Samková
Izvorni znanstveni članak


Analiza proizvodnje mlijeka, dobi prvog teljenja, intervala teljenja i ekonomskih parametara u upravljanju mliječnih krava (str. 58-70)

Lenka Krpálková, Jan Syrůček, Jindřich Kvapilík, Jiři Burdych
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj korištenja probiotika i prebiotika na aromatske spojeve i teksturalna i senzorska svojstva simbiotskog kozjeg sira (str. 71-85)

Özer Kınık, Harun Kesenkaş, Pelin Günç Ergönül, Ecem Akan
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 17.672 *