Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 07.06.2017.
  • Objavljen na Hrčku: 07.06.2017.

Sadržaj

Puni tekst

Levels of selected metals in wines from different Herzegovinian viticultural localities (str. 1-10)

M. Blesić, Maja Drmać, Kristina Batinić, Nermina Spaho, Mirela Smajić Murtić, M. Zele
Izvorni znanstveni članak


Annual variations of Fusarium mycotoxins in unprocessed maize, wheat and barley from Bosnia and Herzegovina (str. 11-18)

Jelka Pleadin, Višnja Vasilj, Danijela Petrović, Jadranka Frece, Nada Vahčić, Suzana Jahić, Ksenija Markov
Izvorni znanstveni članak


Microbiological evaluation of watermelon juice treated with serendipity berry (Dioscoreophyllum cumminsii) extract (str. 19-24)

A. O. Dauda, Olufunmilola Abiodun, Taofiquat Maiyaki, R. M. O. Kayode
Izvorni znanstveni članak


Comparative study of physicochemical analysis of prosopis africana seeds fermented with different starter cultures (str. 25-30)

Mutiat Adebanke Balogun, G. P. Oyeyiola, Fausat Lola Kolawole
Izvorni znanstveni članak


The effect of processing parameters on the functional and pasting properties of breadfruit (Artocarpus Altilis) “elubo” flour (str. 31-39)

A. O. Tijani, H. A. Bakare, Joan Modupe Babajide, Adebukunola Mobolaji Omemu
Izvorni znanstveni članak


Analysis of diffusivity of the oscillating reaction components in a microreactor system (str. 40-45)

Martina Šafranko, Ana Jurinjak Tušek, Mirjana Čurlin
Izvorni znanstveni članak


Physico-chemical, microbial and sensory properties of kunu zaki beverage sweetened with black velvet tamarind (Dialium guineense) (str. 46-56)

O. A. Abiodun, A. O. Dauda, T. T. Adebisi, C. D. Alonge
Izvorni znanstveni članak


Inhibitory effect of coumarin derivatives on apple (cv. Idared) polyphenol oxidase (str. 57-65)

I. Strelec, P. Burić, Irena Janković, T. Kovač, Maja Molnar
Izvorni znanstveni članak


Application of response surface methodology (RSM) to osmotic dehydration and drying of green bell peppers (str. 66-73)

M. M. Odewole, M. O. Sunmonu, Olabamibo Adeyinka-Ajiboye, Rachael Oluwafunmilayo Adako, S. K. Oyeniyi
Izvorni znanstveni članak


Determinants of adoption of vitamin A bio-fortified cassava variety among farmers in Oyo State, Nigeria (str. 74-79)

Opeyemi Eyitayo Ayinde, M. O. Adewumi, O. O. Ajewole, O. O. Ologunde
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 22.135 *