Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 10.09.1989.
  • Objavljen na Hrčku: 27.06.2017.

Sadržaj

Puni tekst

UPOTREBA POVRŠINSKI AKTIVNIH JEDINJENJA ZA ODREĐIVANJE HRANJIVE VREDNOSTI VOLUMINOZNIH HRANIVA (str. 115-119)

Desanka Kolarski, Jasna Pavešić-Popović, Viliman Koljajić, Nada Mošorinski, Jasna Popović
Izvorni znanstveni članak


EFFECT OF VARIOUS DOSES OF GAMMA RADIATION ON NUTRITIVE VALUE OF ALFALFA (str. 121-125)

Desanka Kolarski, Nada Mošorinski, Viliman Koljajić, Obrad Krstić
Izvorni znanstveni članak


IN MEMORIAM: Prof. dr. MIJO NUSKERN (str. 126-126)

Zdenko Steiner
In memoriam, Nekrolog, Obituarij


ALTERNATIVNI IZVORI PROTEINA U ISHRANI ŽIVINE 3. EFEKAT OBOGAĆIVANJA GRAŠKA METIONINOM PUTEM PROSEJANE I KONVENCIONALNE SUNCOKRETOVE SAČME U ISHRANI PILIĆA U TOVU (str. 127-133)

Branislav Živković, Velimir Trenkovski, Niko Milošević, Slavko Josipović, Ninoslav Židov, Svetlana Vračar
Izvorni znanstveni članak


POBOLJŠANJE ISKORISTIVOSTI HRANIVA PRIMENOM ENZIMSKIH PREPARATA (str. 135-138)

Stojan Savić, D. Palić, Radomir Jovanović
Izvorni znanstveni članak


KEMZYME AND ANIMAL FEED DIGESTION (str. 139-144)

Clifford A. Adams
Stručni rad


Posjeta: 4.202 *