hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.51 No.4

Datum izdavanja: Listopad 2001.

Objavljen na Hrčku: 06.04.2006.
Sadržaj Puni tekst
Zastupljenost mlijeka i mlije nih proizvoda u obrocima predškolskih ustanova s obzirom na godišnja doba (str.287-299) hrvatskipdf 45 KB
Frequency of dairy products in preschool centers’ meals with regard to seasons (str.287-299)  
Irena Colić Barić, Mirjana Brlečić
Izvorni znanstveni članak
 
Značenje ozimih krmnih kultura i smjesa u osiguranju kvalitetne voluminozne krme (str.301-316) hrvatskipdf 61 KB
The importance of winter forage crops and mixtures in total fodder needs (str.301-316)  
Zvonimir Štafa, Darko Uher, Dubravko Maćešić, Ivan Danjek
Prethodno priopćenje
 
Prihvatljivost jogurta i probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka (str.317-326) hrvatskipdf 61 KB
Acceptability of yoghurt and probiotic yoghurt from goat’s milk (str.317-326)  
Rajka Božanić, Ljubica Tratnik, Mirjana Parat
Prethodno priopćenje
 
Gorki okus - mana sira (str.327-337) hrvatskipdf 49 KB
Bitter taste - cheese failure (str.327-337)  
Slavko Kirin
Stručni rad
 
Higijenska ispravnost kozjeg sira proizvedenog u seoskom domaćinstvu (str.339-344) hrvatskipdf 38 KB
Hygienic quality of goat's milk cheese produced in rural household (str.339-344)  
Željka Cvrtila, Lidija Kozačinski, Alemka Koletić
Stručni rad
 
Posjeta: 15.718 *