Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.05.2005.
  • Objavljen na Hrčku: 08.05.2008.

Sadržaj

Puni tekst

Sadržaj (str. 3-3)


Kazalo


Proglašen zakon o GMO (str. 4-4)

Mirza Hadžiosmanović
Vijest


Deklariranje mesnih proizvoda (II) (str. 5-9)

Miroslav Kolovrat
Ostalo


Građa skeletnog mišića (str. 9-10)

Danijel Karolyi
Kratko priopćenje


Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi (str. 11-13)

Zlatko Janječić
Kratko priopćenje


Uspješno proizvoditi za EU (str. 14-15)


Ostalo


Šafram d.o.o. - proizvodnja začinske paprike - Podravsko crveno more (str. 18-19)

Arijana Šafranko Salihćelajić
Ostalo


Stručnjaci odgovaraju; Događanja (str. 20-21)

Albert Marinculić, Mirza Hadžiosmanović
Kratko priopćenje


Hrvatska Gospodarska Komora - Centar za kvalitetu (str. 24-25)


Kratko priopćenje


Znanstveno-stručni prilozi (str. 29-29)


Kazalo


Production results and sensual quality of meat in broilers fed without animal proteins (str. 30-33)

C. Varga, V. Strelec, M. Volk
Kratko priopćenje


Development of good hygiene practices in food industry in Slovakia (str. 34-39)

Peter Popelka, Peter Turek, Jozef Nagy, Slavomír Marcinčák
Stručni rad


Influence of bacteriocins on microbiological quality of fermented sausages (str. 43-47)

Nevijo Zdolec, Mirza Hadžiosmanović, Lidija Kozačinski, Ivana Filipović
Stručni rad


Mistakes when drying meat (str. 48-51)

Mario Mašić
Stručni rad


Prikaz iz literature (str. 52-53)

Ivana Filipović, Ivan Mijat
Recenzija, Prikaz slučaja


Posjeta: 86.791 *