Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 08.07.2009.
  • Objavljen na Hrčku: 08.06.2010.

Sadržaj

Puni tekst

Total phenol content and antioxidant activity of water solutions of plant extracts (str. 1-7)

Mirela Kopjar, Vlasta Piližota, J. Hribar, M. Simčić
Izvorni znanstveni članak


Food patterns in intake of dietary fibre in small group of Croatian adults (str. 8-14)

Antonija Perl Pirički, Milena L. Mandić, Daniela Kenjerić, Ljiljana Primorac
Izvorni znanstveni članak


The influence of temperature on rehydration and sorption properties of freeze-dried strawberries (str. 15-23)

Agnieszka Ciurzyńska, A. Lenart
Izvorni znanstveni članak


Prevention of thermal degradation of red currant juice anthocyanins by phenolic compounds addition (str. 24-30)

Mirela Kopjar, Vlasta Piližota, D. Šubarić, J. Babić
Izvorni znanstveni članak


Impact analysis of different chemical pre-treatments on colour of apple discs during drying process (str. 31-35)

D. Magdić, Jasmina Lukinac, Stela Jokić, F. Čačić-Kenjerić, M. Bilić, D. Velić
Izvorni znanstveni članak


Acceptability of sweet potato dishes in preschool children (str. 36-39)

Antonija Perl Pirički, Katica Boban, Ljiljana Primorac, Ines Banjari
Kratko priopćenje


EHEDG in Eastern Europe (str. 47-49)

Huub Lelieveld
Ostalo


Funkcionalna svojstva prehrambenih vlakana (str. 51-51)


Recenzija, Prikaz slučaja


Posjeta: 23.537 *