hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.46 No.3

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.46 No.3
Datum izdavanja: Rujan 1996.

Objavljen na Hrčku: 10.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Izravno kiseljenje mlijeka: proizvodnja jogurta (str.155-167) hrvatskipdf 2 MB
Direct milk acidification: yoghurt production (str.155-167)  
Ljerka Gregurek, Ljubica Tratnik, Lovorka Milešević
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj dodanog koncentrata proteina sirutke na rast i aktivnost laktobacila i streptokoka tijekom fermentacije i čuvanja jogurta i acidofila (str.169-181) hrvatskipdf 2 MB
The influence of added whey proteins concentrate on growth and activity of lactobacilli and streptococci during fermentation and storage of yoghurt and acidophilus milk (str.169-181)  
Ljubica Tratnik, Rajka Božanić
Izvorni znanstveni članak
 
Lactobacillus reuteri: novajlija u tehnologiji mlijeka (str.183-196)  
Lactobacillus Reuteri: A Newcomer in Dairy Technology (str.183-196) engleskipdf 2 MB
T. Klantschitsch, H. Spillmann, Z. Puhan
Izvorni znanstveni članak
 
Održivost kao uvjet kakvoće mliječnih proizvoda (str.197-206)  
Shelf life as requirement for quality of milk products (str.197-206) engleskipdf 1 MB
Jasmina Lukač-Havranek, Mirza Hadžiosmanović
Pregledni rad
 
Buduća kretanja u mljekarstvu (str.207-215)  
Future Trends in Dairying (str.207-215) engleskipdf 1 MB
France Kervina
Izlaganje sa skupa
 
Značaj patogenih mikroorganizama u sirovom mlijeku (str.216-231) hrvatskipdf 2 MB
Stručni rad  
Diplomski radovi obranjeni na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u Zavodu za mljekarstvo, tijekom 1996. godine (str.232-233) hrvatskipdf 253 KB
Vijest  
Predgovor II. izdanju udžbenika "Kontrola i ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda" (str.236-236) hrvatskipdf 167 KB
Vijest  
Posjeta: 7.460 *