Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 12.05.1992.
  • Objavljen na Hrčku: 18.01.2013.

Sadržaj

Puni tekst

The influence of storage temperature on physical and chemical characteristics of "Milpi" (honeyed butter) (str. 125-130)

Đ. Mišanović, N. Kezić, N. Capan
Kratko priopćenje


Preparing of fresh soft cheese using ultrafiltered reconstituted skim milk (str. 131-138)

Ljubica Tratnik, Ljerka Kršev
Prethodno priopćenje


Selection of determination medium for Campylobacter jejuni in raw cow's milk (str. 139-142)

Branka Magdalenić
Prethodno priopćenje


Effects of acidity on the freezing point of milk (str. 143-148)

Đuro Mišanović
Prethodno priopćenje


(str. 149-154)

Ljerka Kršev, Ljubica Tratnik
Pregledni rad


(str. 155-158)

Đuro Roseg, Slavica Jakšić
Pregledni rad


(str. 159-163)

Zdravko Crnojević
Stručni rad


Prikazi iz stručne literature (str. 0-0)


Vijest


Posjeta: 14.443 *