Skoči na glavni sadržaj

Pregledni rad

SUPERCRITICAL CO2 EXTRUSION – NOVEL TECHNOLOGY IN FOOD INDUSTRY

Đurđica Ačkar ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Jelena Panak Balentić ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Antun Jozinović ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Jurislav Babić ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Borislav Miličević ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Krunoslav Aladić ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Stela Jokić ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Drago Šubarić orcid id orcid.org/0000-0002-6956-5814 ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku,Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku


Puni tekst: engleski pdf 861 Kb

str. 13-15

preuzimanja: 511

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Hrčak ID:

218081

URI

https://hrcak.srce.hr/218081

Datum izdavanja:

10.10.2017.

Posjeta: 921 *