hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol. 17 No. 7, 1967.

Stručni rad

Prilog problemu određivanja pH topljenih sireva

Đorđe Zonji ; Gradsko mlekarstvo, Beograd

Puni tekst: hrvatski, pdf (275 KB) str. 152-153 preuzimanja: 142* citiraj
APA 6th Edition
Zonji, Đ. (1967). Prilog problemu određivanja pH topljenih sireva. Mljekarstvo, 17 (7), 152-153. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/67167
MLA 8th Edition
Zonji, Đorđe. "Prilog problemu određivanja pH topljenih sireva." Mljekarstvo, vol. 17, br. 7, 1967, str. 152-153. https://hrcak.srce.hr/67167. Citirano 24.05.2019.
Chicago 17th Edition
Zonji, Đorđe. "Prilog problemu određivanja pH topljenih sireva." Mljekarstvo 17, br. 7 (1967): 152-153. https://hrcak.srce.hr/67167
Harvard
Zonji, Đ. (1967). 'Prilog problemu određivanja pH topljenih sireva', Mljekarstvo, 17(7), str. 152-153. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/67167 (Datum pristupa: 24.05.2019.)
Vancouver
Zonji Đ. Prilog problemu određivanja pH topljenih sireva. Mljekarstvo [Internet]. 1967 [pristupljeno 24.05.2019.];17(7):152-153. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/67167
IEEE
Đ. Zonji, "Prilog problemu određivanja pH topljenih sireva", Mljekarstvo, vol.17, br. 7, str. 152-153, 1967. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/67167. [Citirano: 24.05.2019.]

Sažetak
Evidentna je činjenica da podešavanjem pH primjenom polifosfata mogu se, i ako ne stopostotno, postaviti, kako navodi A. Meyer (1), granične vrijednosti za pH topljenih sireva razne konzistencije.

Ključne riječi
sir; topljeni sir; pH

Hrčak ID: 67167

URI
https://hrcak.srce.hr/67167

Posjeta: 225 *