hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Anitibiotici u mlijeku

Gavra Tamburašev ; Tehnološki fakultet, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (443 KB) str. 231-234 preuzimanja: 624* citiraj
APA 6th Edition
Tamburašev, G. (1963). Anitibiotici u mlijeku. Mljekarstvo, 13 (10), 231-234. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70158
MLA 8th Edition
Tamburašev, Gavra. "Anitibiotici u mlijeku." Mljekarstvo, vol. 13, br. 10, 1963, str. 231-234. https://hrcak.srce.hr/70158. Citirano 26.01.2021.
Chicago 17th Edition
Tamburašev, Gavra. "Anitibiotici u mlijeku." Mljekarstvo 13, br. 10 (1963): 231-234. https://hrcak.srce.hr/70158
Harvard
Tamburašev, G. (1963). 'Anitibiotici u mlijeku', Mljekarstvo, 13(10), str. 231-234. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70158 (Datum pristupa: 26.01.2021.)
Vancouver
Tamburašev G. Anitibiotici u mlijeku. Mljekarstvo [Internet]. 1963 [pristupljeno 26.01.2021.];13(10):231-234. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70158
IEEE
G. Tamburašev, "Anitibiotici u mlijeku", Mljekarstvo, vol.13, br. 10, str. 231-234, 1963. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70158. [Citirano: 26.01.2021.]

Sažetak
Kako je mlijeko osnovna hrana razumljivo je da je zdravstvo neobično zainteresirano za njegovu kvalitetu, ali se pojavom antibiotika mnogo toga izmijenilo u pozitivnom i negativnom smislu. Otkako se mastitis kod krava počeo liječiti antibioticima nastali su i novi problemi, kako u zdravstvu, tako i u mljekarskoj industriji.

Ključne riječi
mlijeko; antibiotici

Hrčak ID: 70158

URI
https://hrcak.srce.hr/70158

Posjeta: 780 *