hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Proizvodnja sladoleda u prahu

Dragutin Ključarić ; Zagrebačka mljekara, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (479 KB) str. 56-61 preuzimanja: 829* citiraj
APA 6th Edition
Ključarić, D. (1964). Proizvodnja sladoleda u prahu. Mljekarstvo, 14 (3), 56-61. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70342
MLA 8th Edition
Ključarić, Dragutin. "Proizvodnja sladoleda u prahu." Mljekarstvo, vol. 14, br. 3, 1964, str. 56-61. https://hrcak.srce.hr/70342. Citirano 12.05.2021.
Chicago 17th Edition
Ključarić, Dragutin. "Proizvodnja sladoleda u prahu." Mljekarstvo 14, br. 3 (1964): 56-61. https://hrcak.srce.hr/70342
Harvard
Ključarić, D. (1964). 'Proizvodnja sladoleda u prahu', Mljekarstvo, 14(3), str. 56-61. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70342 (Datum pristupa: 12.05.2021.)
Vancouver
Ključarić D. Proizvodnja sladoleda u prahu. Mljekarstvo [Internet]. 1964 [pristupljeno 12.05.2021.];14(3):56-61. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70342
IEEE
D. Ključarić, "Proizvodnja sladoleda u prahu", Mljekarstvo, vol.14, br. 3, str. 56-61, 1964. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70342. [Citirano: 12.05.2021.]

Sažetak
Proizvodnja sladoleda u prahu, uslijed povećane proizvodnje i podizanja novih kapaciteta za industrijsku proizvodnju sladoleda, odigrat će važnu ulogu u industriji dehidriranih proizvoda. Sama činjenica da ie sladoled sastavljen iz niza komponenata koje sadržava mlijeko, ali u raznim omjerima, nameće potrebu proizvodnje takove sušine koja bi uz dodatak vode odgovarala za daljnju proizvodnju standardnog sladoleda.

Ključne riječi
sladoled; prozvodnja

Hrčak ID: 70342

URI
https://hrcak.srce.hr/70342

Posjeta: 1.068 *