hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.15 No.11 i 12 Studeni 1965.

Stručni rad

Tehnološki principi proizvodnje sladoleda u Sovjetskom savezu

Tihomir Miljković ; Mlekarska škola, Pirot

Puni tekst: hrvatski, pdf (1 MB) str. 261-271 preuzimanja: 2.460* citiraj
APA 6th Edition
Miljković, T. (1965). Tehnološki principi proizvodnje sladoleda u Sovjetskom savezu. Mljekarstvo, 15 (11 i 12), 261-271. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70611
MLA 8th Edition
Miljković, Tihomir. "Tehnološki principi proizvodnje sladoleda u Sovjetskom savezu." Mljekarstvo, vol. 15, br. 11 i 12, 1965, str. 261-271. https://hrcak.srce.hr/70611. Citirano 18.10.2018.
Chicago 17th Edition
Miljković, Tihomir. "Tehnološki principi proizvodnje sladoleda u Sovjetskom savezu." Mljekarstvo 15, br. 11 i 12 (1965): 261-271. https://hrcak.srce.hr/70611
Harvard
Miljković, T. (1965). 'Tehnološki principi proizvodnje sladoleda u Sovjetskom savezu', Mljekarstvo, 15(11 i 12), str. 261-271. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70611 (Datum pristupa: 18.10.2018.)
Vancouver
Miljković T. Tehnološki principi proizvodnje sladoleda u Sovjetskom savezu. Mljekarstvo [Internet]. 02.11.1965. [pristupljeno 18.10.2018.];15(11 i 12):261-271. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70611
IEEE
T. Miljković, "Tehnološki principi proizvodnje sladoleda u Sovjetskom savezu", Mljekarstvo, vol.15, br. 11 i 12, str. 261-271, studeni 1965. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70611. [Citirano: 18.10.2018.]

Sažetak
Sladoled predstavlja hranljiv produkt, proizveden od zamrznute pasterizirane smjese koja se sastoji od mlijeka, pavlake ili drugih mliječnih produkata, šećera, plodova, stabilizatora i raznih aromatičnih materija. Proizvodnja sladoleda vrši se ustanovljenim receptima.

Ključne riječi
sladoled; proizvodnja

Hrčak ID: 70611

URI
https://hrcak.srce.hr/70611

Posjeta: 2.564 *