APA 6th Edition Bach, I. (1965). Uzorci za analizu u kontroli kvalitete mlijeka i mlječnih proizvoda (nastavak). Mljekarstvo, 15 (8), 183-186. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70714
MLA 8th Edition Bach, Ivan. "Uzorci za analizu u kontroli kvalitete mlijeka i mlječnih proizvoda (nastavak)." Mljekarstvo, vol. 15, br. 8, 1965, str. 183-186. https://hrcak.srce.hr/70714. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition Bach, Ivan. "Uzorci za analizu u kontroli kvalitete mlijeka i mlječnih proizvoda (nastavak)." Mljekarstvo 15, br. 8 (1965): 183-186. https://hrcak.srce.hr/70714
Harvard Bach, I. (1965). 'Uzorci za analizu u kontroli kvalitete mlijeka i mlječnih proizvoda (nastavak)', Mljekarstvo, 15(8), str. 183-186. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70714 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver Bach I. Uzorci za analizu u kontroli kvalitete mlijeka i mlječnih proizvoda (nastavak). Mljekarstvo [Internet]. 1965 [pristupljeno 24.01.2021.];15(8):183-186. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70714
IEEE I. Bach, "Uzorci za analizu u kontroli kvalitete mlijeka i mlječnih proizvoda (nastavak)", Mljekarstvo, vol.15, br. 8, str. 183-186, 1965. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70714. [Citirano: 24.01.2021.]
Sažetak Uzorci pasteriziranog mlijeka uzimaju se n a isti način kao i sirovog mlijeka - prvenstveno radi mikrobiološkog ispitivanja odnosno provjeravanja ispravnosti procesa pasterizacije.