APA 6th Edition Škrinjar, D. (1965). Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom. Mljekarstvo, 15 (8), 186-191. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70715
MLA 8th Edition Škrinjar, Darko. "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom." Mljekarstvo, vol. 15, br. 8, 1965, str. 186-191. https://hrcak.srce.hr/70715. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition Škrinjar, Darko. "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom." Mljekarstvo 15, br. 8 (1965): 186-191. https://hrcak.srce.hr/70715
Harvard Škrinjar, D. (1965). 'Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom', Mljekarstvo, 15(8), str. 186-191. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70715 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver Škrinjar D. Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom. Mljekarstvo [Internet]. 1965 [pristupljeno 22.01.2021.];15(8):186-191. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70715
IEEE D. Škrinjar, "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom", Mljekarstvo, vol.15, br. 8, str. 186-191, 1965. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70715. [Citirano: 22.01.2021.]
Sažetak Kvaliteta konzumnog mlijeka obrađenog na bilo koji način (pasterizacija, ultra visoko zagrijavanje (uperizacija), sterilizacija itd.) kao i kvaliteta mliječnih proizvoda (jogurt, maslac, tvrdi i meki sirevi, vrhnje, kazein, sladoled itd.) zavisi o kvaliteti sirovog mlijeka.