hrcak mascot   Srce   HID

Professional paper

Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom

Darko Škrinjar ; Zagrebačka mljekara, Zagreb

Fulltext: croatian, pdf (1 MB) pages 186-191 downloads: 2.498* cite
APA 6th Edition
Škrinjar, D. (1965). Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom. Mljekarstvo, 15 (8), 186-191. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/70715
MLA 8th Edition
Škrinjar, Darko. "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom." Mljekarstvo, vol. 15, no. 8, 1965, pp. 186-191. https://hrcak.srce.hr/70715. Accessed 7 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition
Škrinjar, Darko. "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom." Mljekarstvo 15, no. 8 (1965): 186-191. https://hrcak.srce.hr/70715
Harvard
Škrinjar, D. (1965). 'Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom', Mljekarstvo, 15(8), pp. 186-191. Available at: https://hrcak.srce.hr/70715 (Accessed 07 March 2021)
Vancouver
Škrinjar D. Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom. Mljekarstvo [Internet]. 1965 [cited 2021 March 07];15(8):186-191. Available from: https://hrcak.srce.hr/70715
IEEE
D. Škrinjar, "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom", Mljekarstvo, vol.15, no. 8, pp. 186-191, 1965. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/70715. [Accessed: 07 March 2021]

Abstracts
Kvaliteta konzumnog mlijeka obrađenog na bilo koji način (pasterizacija, ultra visoko zagrijavanje (uperizacija), sterilizacija itd.) kao i kvaliteta mliječnih proizvoda (jogurt, maslac, tvrdi i meki sirevi, vrhnje, kazein, sladoled itd.) zavisi o kvaliteti sirovog mlijeka.

Keywords
mlijeko; kvaliteta; pH

Hrčak ID: 70715

URI
https://hrcak.srce.hr/70715

Visits: 2.723 *