APA 6th Edition Škrinjar, D. (1965). Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom. Mljekarstvo, 15 (8), 186-191. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/70715
MLA 8th Edition Škrinjar, Darko. "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom." Mljekarstvo, vol. 15, no. 8, 1965, pp. 186-191. https://hrcak.srce.hr/70715. Accessed 7 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition Škrinjar, Darko. "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom." Mljekarstvo 15, no. 8 (1965): 186-191. https://hrcak.srce.hr/70715
Harvard Škrinjar, D. (1965). 'Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom', Mljekarstvo, 15(8), pp. 186-191. Available at: https://hrcak.srce.hr/70715 (Accessed 07 March 2021)
Vancouver Škrinjar D. Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom. Mljekarstvo [Internet]. 1965 [cited 2021 March 07];15(8):186-191. Available from: https://hrcak.srce.hr/70715
IEEE D. Škrinjar, "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom", Mljekarstvo, vol.15, no. 8, pp. 186-191, 1965. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/70715. [Accessed: 07 March 2021]
Abstracts Kvaliteta konzumnog mlijeka obrađenog na bilo koji način (pasterizacija, ultra visoko zagrijavanje (uperizacija), sterilizacija itd.) kao i kvaliteta mliječnih proizvoda (jogurt, maslac, tvrdi i meki sirevi, vrhnje, kazein, sladoled itd.) zavisi o kvaliteti sirovog mlijeka.