APA 6th Edition Škrinjar, D. (1965). Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom (nastavak). Mljekarstvo, 15 (9), 202-210. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70720
MLA 8th Edition Škrinjar, Darko. "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom (nastavak)." Mljekarstvo, vol. 15, br. 9, 1965, str. 202-210. https://hrcak.srce.hr/70720. Citirano 15.01.2021.
Chicago 17th Edition Škrinjar, Darko. "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom (nastavak)." Mljekarstvo 15, br. 9 (1965): 202-210. https://hrcak.srce.hr/70720
Harvard Škrinjar, D. (1965). 'Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom (nastavak)', Mljekarstvo, 15(9), str. 202-210. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70720 (Datum pristupa: 15.01.2021.)
Vancouver Škrinjar D. Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom (nastavak). Mljekarstvo [Internet]. 1965 [pristupljeno 15.01.2021.];15(9):202-210. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70720
IEEE D. Škrinjar, "Određivanje kvalitete mlijeka na prijemnom peronu mljekare pH instrumentom (nastavak)", Mljekarstvo, vol.15, br. 9, str. 202-210, 1965. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70720. [Citirano: 15.01.2021.]
Sažetak Za mjerenje Hauptner-elektracid pH mjernim instrumentima za kontrolu mlijeka na prijemnom peronu upotrebljavaju se visokoomski mjerni kabeli. Oni imaju osjetljivu cilindričnu staklenu membranu za opseg mjerenja od 0-11 pH i temperature između 0 i +70 °C.