hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Kvaliteta sireva u AP Vojvodini

Jeremija Rašić ; Poljoprivredni kombinat "Banat", Srbija
Josip Vidojević
Svetislav Milin

Puni tekst: hrvatski, pdf (404 KB) str. 161-164 preuzimanja: 382* citiraj
APA 6th Edition
Rašić, J., Vidojević, J. i Milin, S. (1969). Kvaliteta sireva u AP Vojvodini. Mljekarstvo, 19 (7), 161-164. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/71719
MLA 8th Edition
Rašić, Jeremija, et al. "Kvaliteta sireva u AP Vojvodini." Mljekarstvo, vol. 19, br. 7, 1969, str. 161-164. https://hrcak.srce.hr/71719. Citirano 18.01.2021.
Chicago 17th Edition
Rašić, Jeremija, Josip Vidojević i Svetislav Milin. "Kvaliteta sireva u AP Vojvodini." Mljekarstvo 19, br. 7 (1969): 161-164. https://hrcak.srce.hr/71719
Harvard
Rašić, J., Vidojević, J., i Milin, S. (1969). 'Kvaliteta sireva u AP Vojvodini', Mljekarstvo, 19(7), str. 161-164. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/71719 (Datum pristupa: 18.01.2021.)
Vancouver
Rašić J, Vidojević J, Milin S. Kvaliteta sireva u AP Vojvodini. Mljekarstvo [Internet]. 1969 [pristupljeno 18.01.2021.];19(7):161-164. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/71719
IEEE
J. Rašić, J. Vidojević i S. Milin, "Kvaliteta sireva u AP Vojvodini", Mljekarstvo, vol.19, br. 7, str. 161-164, 1969. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/71719. [Citirano: 18.01.2021.]

Sažetak
Vojvodina predstavlja jedan od centara prehrambene industrije u našoj zemlji, blagodareći povoljnim uvjetima u pogledu sirovinske baze. Mljekarska industrija praktično se razvila za posljednjih 10 godina, a u njoj industrija sireva s godišnjim kapacitetom od blizu 1000 vagona zauzima značajno mjesto.

Ključne riječi
sir; kvaliteta; AP Vojvodina

Hrčak ID: 71719

URI
https://hrcak.srce.hr/71719

Posjeta: 549 *