APA 6th Edition Dorđević, J. & Stefanović, R. (1969). Kvaliteta kačkavalja. Mljekarstvo, 19 (7), 164-168. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/71720
MLA 8th Edition Dorđević, Jovan and Radosav Stefanović. "Kvaliteta kačkavalja." Mljekarstvo, vol. 19, no. 7, 1969, pp. 164-168. https://hrcak.srce.hr/71720. Accessed 2 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition Dorđević, Jovan and Radosav Stefanović. "Kvaliteta kačkavalja." Mljekarstvo 19, no. 7 (1969): 164-168. https://hrcak.srce.hr/71720
Harvard Dorđević, J., and Stefanović, R. (1969). 'Kvaliteta kačkavalja', Mljekarstvo, 19(7), pp. 164-168. Available at: https://hrcak.srce.hr/71720 (Accessed 02 March 2021)
Vancouver Dorđević J, Stefanović R. Kvaliteta kačkavalja. Mljekarstvo [Internet]. 1969 [cited 2021 March 02];19(7):164-168. Available from: https://hrcak.srce.hr/71720
IEEE J. Dorđević and R. Stefanović, "Kvaliteta kačkavalja", Mljekarstvo, vol.19, no. 7, pp. 164-168, 1969. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/71720. [Accessed: 02 March 2021]
Abstracts U sirarstvu Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine kačkavalj zauzima važno mjesto. Njegov udio u industrijskoj proizvodnji sireva u našoj zemlji nije za podcjenjivanje pa je zato razumljivo interesiranje o stanju kvalitete ovog sira na tržištu.