hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Kvaliteta kačkavalja

Jovan Dorđević ; Poljoprivredni fakultet, Zemun
Radosav Stefanović

Puni tekst: hrvatski, pdf (507 KB) str. 164-168 preuzimanja: 1.204* citiraj
APA 6th Edition
Dorđević, J. i Stefanović, R. (1969). Kvaliteta kačkavalja. Mljekarstvo, 19 (7), 164-168. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/71720
MLA 8th Edition
Dorđević, Jovan i Radosav Stefanović. "Kvaliteta kačkavalja." Mljekarstvo, vol. 19, br. 7, 1969, str. 164-168. https://hrcak.srce.hr/71720. Citirano 02.03.2021.
Chicago 17th Edition
Dorđević, Jovan i Radosav Stefanović. "Kvaliteta kačkavalja." Mljekarstvo 19, br. 7 (1969): 164-168. https://hrcak.srce.hr/71720
Harvard
Dorđević, J., i Stefanović, R. (1969). 'Kvaliteta kačkavalja', Mljekarstvo, 19(7), str. 164-168. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/71720 (Datum pristupa: 02.03.2021.)
Vancouver
Dorđević J, Stefanović R. Kvaliteta kačkavalja. Mljekarstvo [Internet]. 1969 [pristupljeno 02.03.2021.];19(7):164-168. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/71720
IEEE
J. Dorđević i R. Stefanović, "Kvaliteta kačkavalja", Mljekarstvo, vol.19, br. 7, str. 164-168, 1969. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/71720. [Citirano: 02.03.2021.]

Sažetak
U sirarstvu Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine kačkavalj zauzima važno mjesto. Njegov udio u industrijskoj proizvodnji sireva u našoj zemlji nije za podcjenjivanje pa je zato razumljivo interesiranje o stanju kvalitete ovog sira na tržištu.

Ključne riječi
sir; kačkavalj; kvaliteta

Hrčak ID: 71720

URI
https://hrcak.srce.hr/71720

Posjeta: 1.416 *