APA 6th Edition Rašić, J., Milin, S. i Ilić, D. (1969). Utjecaj količine sirila na brzinu zrenja i kvalitetu bijelog mekog sira. Mljekarstvo, 19 (10), 231-236. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/72634
MLA 8th Edition Rašić, Jeremija, et al. "Utjecaj količine sirila na brzinu zrenja i kvalitetu bijelog mekog sira." Mljekarstvo, vol. 19, br. 10, 1969, str. 231-236. https://hrcak.srce.hr/72634. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition Rašić, Jeremija, Svetislav Milin i Dragan Ilić. "Utjecaj količine sirila na brzinu zrenja i kvalitetu bijelog mekog sira." Mljekarstvo 19, br. 10 (1969): 231-236. https://hrcak.srce.hr/72634
Harvard Rašić, J., Milin, S., i Ilić, D. (1969). 'Utjecaj količine sirila na brzinu zrenja i kvalitetu bijelog mekog sira', Mljekarstvo, 19(10), str. 231-236. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/72634 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver Rašić J, Milin S, Ilić D. Utjecaj količine sirila na brzinu zrenja i kvalitetu bijelog mekog sira. Mljekarstvo [Internet]. 1969 [pristupljeno 22.01.2021.];19(10):231-236. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/72634
IEEE J. Rašić, S. Milin i D. Ilić, "Utjecaj količine sirila na brzinu zrenja i kvalitetu bijelog mekog sira", Mljekarstvo, vol.19, br. 10, str. 231-236, 1969. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/72634. [Citirano: 22.01.2021.]
Sažetak Proizvodnja bijelog mekog sira dosta je raširena po mnogim krajevima naše zemlje. Zavisno od tehnoloških postupaka izrade, koncentracije salamure i uvjete zrenja, proizvodi se u mnogim varijetetima u raznim zemljama i pod raznim imenima.