hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Neki momenti koji utječu na kvalitetu maslaca proizvedenog u mljekari PIK "Belje" u Belom Manastiru

Jelena Potkonjak ; Mljekara PIK "Belje", Beli Manastir

Puni tekst: hrvatski, pdf (211 KB) str. 241-243 preuzimanja: 227* citiraj
APA 6th Edition
Potkonjak, J. (1969). Neki momenti koji utječu na kvalitetu maslaca proizvedenog u mljekari PIK "Belje" u Belom Manastiru. Mljekarstvo, 19 (10), 241-243. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/72636
MLA 8th Edition
Potkonjak, Jelena. "Neki momenti koji utječu na kvalitetu maslaca proizvedenog u mljekari PIK "Belje" u Belom Manastiru." Mljekarstvo, vol. 19, br. 10, 1969, str. 241-243. https://hrcak.srce.hr/72636. Citirano 26.01.2021.
Chicago 17th Edition
Potkonjak, Jelena. "Neki momenti koji utječu na kvalitetu maslaca proizvedenog u mljekari PIK "Belje" u Belom Manastiru." Mljekarstvo 19, br. 10 (1969): 241-243. https://hrcak.srce.hr/72636
Harvard
Potkonjak, J. (1969). 'Neki momenti koji utječu na kvalitetu maslaca proizvedenog u mljekari PIK "Belje" u Belom Manastiru', Mljekarstvo, 19(10), str. 241-243. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/72636 (Datum pristupa: 26.01.2021.)
Vancouver
Potkonjak J. Neki momenti koji utječu na kvalitetu maslaca proizvedenog u mljekari PIK "Belje" u Belom Manastiru. Mljekarstvo [Internet]. 1969 [pristupljeno 26.01.2021.];19(10):241-243. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/72636
IEEE
J. Potkonjak, "Neki momenti koji utječu na kvalitetu maslaca proizvedenog u mljekari PIK "Belje" u Belom Manastiru", Mljekarstvo, vol.19, br. 10, str. 241-243, 1969. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/72636. [Citirano: 26.01.2021.]

Sažetak
Maslac u beljskoj mljekari proizvodi se već godinama. Zahvaljujući velikom iskustvu današnji proizvod predstavlja vrlo kvalitetan proizvod, proizveden od pasteriziranog slatkog vrhnja, deklariran kao maslac I. kl. tj. čajni maslac, pakovan u alu-foliju.

Ključne riječi
maslac; mljekara; Belje

Hrčak ID: 72636

URI
https://hrcak.srce.hr/72636

Posjeta: 488 *