hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva

Mirko Šipka ; Veterinarski fakultet, Beograd

Puni tekst: hrvatski, pdf (703 KB) str. 244-251 preuzimanja: 362* citiraj
APA 6th Edition
Šipka, M. (1970). Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva. Mljekarstvo, 20 (11), 244-251. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/72855
MLA 8th Edition
Šipka, Mirko. "Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva." Mljekarstvo, vol. 20, br. 11, 1970, str. 244-251. https://hrcak.srce.hr/72855. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition
Šipka, Mirko. "Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva." Mljekarstvo 20, br. 11 (1970): 244-251. https://hrcak.srce.hr/72855
Harvard
Šipka, M. (1970). 'Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva', Mljekarstvo, 20(11), str. 244-251. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/72855 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver
Šipka M. Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva. Mljekarstvo [Internet]. 1970 [pristupljeno 22.01.2021.];20(11):244-251. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/72855
IEEE
M. Šipka, "Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva", Mljekarstvo, vol.20, br. 11, str. 244-251, 1970. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/72855. [Citirano: 22.01.2021.]

Sažetak
Jedan od značajnih izvora bjelančevina animalnog porijekla u ishrani je danas svakako topljeni sir. Do prije šezdeset godina ovaj mliječni proizvod nepoznat, danas je raširen u cijelom svijetu, pa i u našoj zemlji. Potrošnja topljenog sira stalno raste, a njegova proizvodnja se i dalje usavršava.

Ključne riječi
sir; topljeni sir; proizvodnja

Hrčak ID: 72855

URI
https://hrcak.srce.hr/72855

Posjeta: 537 *