hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Ekonomika proizvodnje topljenih sireva

Đorđe Zonji ; "Mlekosim" Poslovno udruženje za mlekarstvo, Novi Beograd
Dušan Vitković

Puni tekst: hrvatski, pdf (412 KB) str. 251-256 preuzimanja: 283* citiraj
APA 6th Edition
Zonji, Đ. i Vitković, D. (1970). Ekonomika proizvodnje topljenih sireva. Mljekarstvo, 20 (11), 251-256. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/72856
MLA 8th Edition
Zonji, Đorđe i Dušan Vitković. "Ekonomika proizvodnje topljenih sireva." Mljekarstvo, vol. 20, br. 11, 1970, str. 251-256. https://hrcak.srce.hr/72856. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition
Zonji, Đorđe i Dušan Vitković. "Ekonomika proizvodnje topljenih sireva." Mljekarstvo 20, br. 11 (1970): 251-256. https://hrcak.srce.hr/72856
Harvard
Zonji, Đ., i Vitković, D. (1970). 'Ekonomika proizvodnje topljenih sireva', Mljekarstvo, 20(11), str. 251-256. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/72856 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver
Zonji Đ, Vitković D. Ekonomika proizvodnje topljenih sireva. Mljekarstvo [Internet]. 1970 [pristupljeno 22.01.2021.];20(11):251-256. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/72856
IEEE
Đ. Zonji i D. Vitković, "Ekonomika proizvodnje topljenih sireva", Mljekarstvo, vol.20, br. 11, str. 251-256, 1970. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/72856. [Citirano: 22.01.2021.]

Sažetak
Nagli uspon proizvodnje i prometa topljenih sireva, manje više u svim zemljama s razvijenom mljekarskom industrijom, predstavlja fenomen svoje vrste.

Ključne riječi
sir; topljeni sir; ekonomika proizvodnje

Hrčak ID: 72856

URI
https://hrcak.srce.hr/72856

Posjeta: 439 *