hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Jugoslavenski autori XIX. stoljeća o kvaliteti mlijeka

Aleksandar Konjajev ; Fakulteta za agronomijo, gozdarstvo in veterinarstvo, Ljubljana

Puni tekst: hrvatski, pdf (232 KB) str. 52-54 preuzimanja: 235* citiraj
APA 6th Edition
Konjajev, A. (1960). Jugoslavenski autori XIX. stoljeća o kvaliteti mlijeka. Mljekarstvo, 10 (3), 52-54. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/75887
MLA 8th Edition
Konjajev, Aleksandar. "Jugoslavenski autori XIX. stoljeća o kvaliteti mlijeka." Mljekarstvo, vol. 10, br. 3, 1960, str. 52-54. https://hrcak.srce.hr/75887. Citirano 15.05.2021.
Chicago 17th Edition
Konjajev, Aleksandar. "Jugoslavenski autori XIX. stoljeća o kvaliteti mlijeka." Mljekarstvo 10, br. 3 (1960): 52-54. https://hrcak.srce.hr/75887
Harvard
Konjajev, A. (1960). 'Jugoslavenski autori XIX. stoljeća o kvaliteti mlijeka', Mljekarstvo, 10(3), str. 52-54. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/75887 (Datum pristupa: 15.05.2021.)
Vancouver
Konjajev A. Jugoslavenski autori XIX. stoljeća o kvaliteti mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1960 [pristupljeno 15.05.2021.];10(3):52-54. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/75887
IEEE
A. Konjajev, "Jugoslavenski autori XIX. stoljeća o kvaliteti mlijeka", Mljekarstvo, vol.10, br. 3, str. 52-54, 1960. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/75887. [Citirano: 15.05.2021.]

Sažetak
XIX. stoljeće je doba silnog razvoja industrijskog kapitalizma i cvata prirodnih nauka: fizike, kemije i biologije. To je doba intenzifikacije poljoprivrede i uvođenja novih metoda u stočarstvu. To je stoljeće, kad se rodila nova nauka: mikrobiologija.

Ključne riječi
mlijeko; kvaliteta mlijeka

Hrčak ID: 75887

URI
https://hrcak.srce.hr/75887

Posjeta: 423 *