hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

S puta po Engleskoj i Francuskoj

Jože Štular ; Institut za mlekarstvo, Beograd

Puni tekst: hrvatski, pdf (394 KB) str. 211-214 preuzimanja: 193* citiraj
APA 6th Edition
Štular, J. (1953). S puta po Engleskoj i Francuskoj. Mljekarstvo, 3 (9), 211-214. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/76220
MLA 8th Edition
Štular, Jože. "S puta po Engleskoj i Francuskoj." Mljekarstvo, vol. 3, br. 9, 1953, str. 211-214. https://hrcak.srce.hr/76220. Citirano 12.06.2021.
Chicago 17th Edition
Štular, Jože. "S puta po Engleskoj i Francuskoj." Mljekarstvo 3, br. 9 (1953): 211-214. https://hrcak.srce.hr/76220
Harvard
Štular, J. (1953). 'S puta po Engleskoj i Francuskoj', Mljekarstvo, 3(9), str. 211-214. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/76220 (Datum pristupa: 12.06.2021.)
Vancouver
Štular J. S puta po Engleskoj i Francuskoj. Mljekarstvo [Internet]. 1953 [pristupljeno 12.06.2021.];3(9):211-214. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/76220
IEEE
J. Štular, "S puta po Engleskoj i Francuskoj", Mljekarstvo, vol.3, br. 9, str. 211-214, 1953. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/76220. [Citirano: 12.06.2021.]

Sažetak
Plasman engleskog mlijeka vidi se najbolje iz sljedeće sheme, koja između ostaloga pokazuje, da se svega 11% mlijeka prerađuje, i to na terenu - u sabirnim mljekarama.

Ključne riječi
edukacija; stručno putovanje

Hrčak ID: 76220

URI
https://hrcak.srce.hr/76220

Posjeta: 322 *