APA 6th Edition Glavina, B. (1954). Prednosti od zatvaranja boca za mlijeko aluminijskim kapicama. Mljekarstvo, 4 (1), 10-13. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/76311
MLA 8th Edition Glavina, Branko. "Prednosti od zatvaranja boca za mlijeko aluminijskim kapicama." Mljekarstvo, vol. 4, br. 1, 1954, str. 10-13. https://hrcak.srce.hr/76311. Citirano 28.01.2021.
Chicago 17th Edition Glavina, Branko. "Prednosti od zatvaranja boca za mlijeko aluminijskim kapicama." Mljekarstvo 4, br. 1 (1954): 10-13. https://hrcak.srce.hr/76311
Harvard Glavina, B. (1954). 'Prednosti od zatvaranja boca za mlijeko aluminijskim kapicama', Mljekarstvo, 4(1), str. 10-13. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/76311 (Datum pristupa: 28.01.2021.)
Vancouver Glavina B. Prednosti od zatvaranja boca za mlijeko aluminijskim kapicama. Mljekarstvo [Internet]. 1954 [pristupljeno 28.01.2021.];4(1):10-13. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/76311
IEEE B. Glavina, "Prednosti od zatvaranja boca za mlijeko aluminijskim kapicama", Mljekarstvo, vol.4, br. 1, str. 10-13, 1954. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/76311. [Citirano: 28.01.2021.]
Sažetak Raspačavanje mlijeka u bocama u mnogim je zemljama već potpuno istislo raspačavanje u mljekarskim kantama, a u ostalim zemljama sve ga više i više istiskuje. Ono je prikladnije i garantira, da se mlijeko poslije pasterizacije ne će ponovno inficirati. Često su uzalud sva naša nastojanja i napori, da se mlijeko dopremi u mljekaru zdravo, da se pasterizira besprijekorno, ako nam se bilo iz kog razloga poslije pasterizacije onečisti. Dajući potrošačima mlijeko u bocama spriječit ćemo, da se poslije pasterizacije onečisti.