APA 6th Edition Dragojlov, D. (1992). Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji. Mljekarstvo, 42 (2), 111-123. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/95455
MLA 8th Edition Dragojlov, Dubravka. "Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji." Mljekarstvo, vol. 42, no. 2, 1992, pp. 111-123. https://hrcak.srce.hr/95455. Accessed 2 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition Dragojlov, Dubravka. "Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji." Mljekarstvo 42, no. 2 (1992): 111-123. https://hrcak.srce.hr/95455
Harvard Dragojlov, D. (1992). 'Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji', Mljekarstvo, 42(2), pp. 111-123. Available at: https://hrcak.srce.hr/95455 (Accessed 02 March 2021)
Vancouver Dragojlov D. Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji. Mljekarstvo [Internet]. 1992 [cited 2021 March 02];42(2):111-123. Available from: https://hrcak.srce.hr/95455
IEEE D. Dragojlov, "Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji", Mljekarstvo, vol.42, no. 2, pp. 111-123, 1992. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/95455. [Accessed: 02 March 2021]
Abstracts U industrijskoj proizvodnji i preradi mlijeka dezinfekcija je izuzetno značajna, a mjere sanitacije praktički omogućuju tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda, budući da se samo u osiguranim zadovoljavajućim mikrobiološkim, uvjetima mogu proizvoditi kvalitetni proizvodi.