hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Comparative investigation on disinfecting preparations properties of "Armiton", "Hibitane" and "Halamid" in dairy industry

Dubravka Dragojlov ; Dukat - Mljekara Zagreb d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (2 MB) str. 111-123 preuzimanja: 268* citiraj
APA 6th Edition
Dragojlov, D. (1992). Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji. Mljekarstvo, 42 (2), 111-123. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95455
MLA 8th Edition
Dragojlov, Dubravka. "Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji." Mljekarstvo, vol. 42, br. 2, 1992, str. 111-123. https://hrcak.srce.hr/95455. Citirano 18.04.2021.
Chicago 17th Edition
Dragojlov, Dubravka. "Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji." Mljekarstvo 42, br. 2 (1992): 111-123. https://hrcak.srce.hr/95455
Harvard
Dragojlov, D. (1992). 'Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji', Mljekarstvo, 42(2), str. 111-123. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95455 (Datum pristupa: 18.04.2021.)
Vancouver
Dragojlov D. Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji. Mljekarstvo [Internet]. 1992 [pristupljeno 18.04.2021.];42(2):111-123. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95455
IEEE
D. Dragojlov, "Usporedna istraživanja svojstava dezinfekcijskih preparata "Armiton", "Hibitane" i "Halamid" u mljekarskoj industriji", Mljekarstvo, vol.42, br. 2, str. 111-123, 1992. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95455. [Citirano: 18.04.2021.]

Sažetak
Disinfection is a very important treatment in industrial milk production and manufacture. In praxis sanitation measures enable technology of good quality of milk and milk products owing to the fact that only good microbiological condition could guarantee success in achieving products of good quality.

Ključne riječi
disinfectants in dairy industry; effect of preparations having different concentration of disinfectant; properties; efficiency; duration of disinfection

Hrčak ID: 95455

URI
https://hrcak.srce.hr/95455

[hrvatski]

Posjeta: 546 *