APA 6th Edition Mišanović, Đ., Kezić, N. i Capan, N. (1992). Utjecaj temperature skladištenja na fizikalne i kemijske karakteristike proizvoda "Milpi" (maslac s medom). Mljekarstvo, 42 (2), 125-130. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95456
MLA 8th Edition Mišanović, Đ., et al. "Utjecaj temperature skladištenja na fizikalne i kemijske karakteristike proizvoda "Milpi" (maslac s medom)." Mljekarstvo, vol. 42, br. 2, 1992, str. 125-130. https://hrcak.srce.hr/95456. Citirano 27.01.2021.
Chicago 17th Edition Mišanović, Đ., N. Kezić i N. Capan. "Utjecaj temperature skladištenja na fizikalne i kemijske karakteristike proizvoda "Milpi" (maslac s medom)." Mljekarstvo 42, br. 2 (1992): 125-130. https://hrcak.srce.hr/95456
Harvard Mišanović, Đ., Kezić, N., i Capan, N. (1992). 'Utjecaj temperature skladištenja na fizikalne i kemijske karakteristike proizvoda "Milpi" (maslac s medom)', Mljekarstvo, 42(2), str. 125-130. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95456 (Datum pristupa: 27.01.2021.)
Vancouver Mišanović Đ, Kezić N, Capan N. Utjecaj temperature skladištenja na fizikalne i kemijske karakteristike proizvoda "Milpi" (maslac s medom). Mljekarstvo [Internet]. 1992 [pristupljeno 27.01.2021.];42(2):125-130. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95456
IEEE Đ. Mišanović, N. Kezić i N. Capan, "Utjecaj temperature skladištenja na fizikalne i kemijske karakteristike proizvoda "Milpi" (maslac s medom)", Mljekarstvo, vol.42, br. 2, str. 125-130, 1992. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95456. [Citirano: 27.01.2021.]
Sažetak "Milpi" (maslac sa medom) je novi proizvod "Zdenke" Veliki Zdenci. Tijekom skladištenja (+4 °C i +20 °C) praćene su fizikalne i kemijske karakteristike tog proizvoda. Određeni su slijedeći parametri: aktivna i titracijska kiselost i elektroprovodljivost. Svrha ovog rada bila je da se utvrdi koliko se "Milpi" može skladištiti (+4 °C i +20 °C) i mogućnost upotrebe određivanih parametara kao indikatora kvalitete. Rezultati istraživanja ukazuju na korelaciju mjerenih parametara i kvalitete proizvoda "Milpi" čija je trajnost 20 do 30 dana (+4 °C) ili 5 do 10 (+20 °C) dana.