APA 6th Edition Magdalenić, B. (1992). Izbor podloga za određivanje Campylobacter jejuni u sirovom kravljem mlijeku. Mljekarstvo, 42 (2), 139-142. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95458
MLA 8th Edition Magdalenić, Branka. "Izbor podloga za određivanje Campylobacter jejuni u sirovom kravljem mlijeku." Mljekarstvo, vol. 42, br. 2, 1992, str. 139-142. https://hrcak.srce.hr/95458. Citirano 26.01.2021.
Chicago 17th Edition Magdalenić, Branka. "Izbor podloga za određivanje Campylobacter jejuni u sirovom kravljem mlijeku." Mljekarstvo 42, br. 2 (1992): 139-142. https://hrcak.srce.hr/95458
Harvard Magdalenić, B. (1992). 'Izbor podloga za određivanje Campylobacter jejuni u sirovom kravljem mlijeku', Mljekarstvo, 42(2), str. 139-142. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95458 (Datum pristupa: 26.01.2021.)
Vancouver Magdalenić B. Izbor podloga za određivanje Campylobacter jejuni u sirovom kravljem mlijeku. Mljekarstvo [Internet]. 1992 [pristupljeno 26.01.2021.];42(2):139-142. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95458
IEEE B. Magdalenić, "Izbor podloga za određivanje Campylobacter jejuni u sirovom kravljem mlijeku", Mljekarstvo, vol.42, br. 2, str. 139-142, 1992. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95458. [Citirano: 26.01.2021.]
Sažetak Significant point in evaluation of good quality raw cow's milk in investigation assigned to prove presence of Campylobacter jejuni, indicator of fecal contamination. In samples of raw cow's milk Campylobacter jejuni was identified using Skirrow and Preston media after preliminary enrichment. Investigation data indicated Preston medium as better with regard to small number of Campylobacter jejuni present in raw cow's milk.