hrcak mascot   Srce   HID

Prethodno priopćenje

Effects of acidity on the freezing point of milk

Đuro Mišanović ; DP "Zdenka" PPI Veliki Zdenci

Puni tekst: hrvatski, pdf (586 KB) str. 143-148 preuzimanja: 423* citiraj
APA 6th Edition
Mišanović, Đ. (1992). Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka. Mljekarstvo, 42 (2), 143-148. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95459
MLA 8th Edition
Mišanović, Đuro. "Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka." Mljekarstvo, vol. 42, br. 2, 1992, str. 143-148. https://hrcak.srce.hr/95459. Citirano 26.01.2021.
Chicago 17th Edition
Mišanović, Đuro. "Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka." Mljekarstvo 42, br. 2 (1992): 143-148. https://hrcak.srce.hr/95459
Harvard
Mišanović, Đ. (1992). 'Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka', Mljekarstvo, 42(2), str. 143-148. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95459 (Datum pristupa: 26.01.2021.)
Vancouver
Mišanović Đ. Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1992 [pristupljeno 26.01.2021.];42(2):143-148. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95459
IEEE
Đ. Mišanović, "Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka", Mljekarstvo, vol.42, br. 2, str. 143-148, 1992. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95459. [Citirano: 26.01.2021.]

Sažetak
In order to establish the standard value of freezing point and effect ot acidity on the freezing point of milk samples from collect area of DP "Zdenka" Veliki Zdenci were analysed.

Ključne riječi
milk freezing point; influence of acidity on freezing point; milk composition in the collecting area of "Zdenka" Veliki Zdenci

Hrčak ID: 95459

URI
https://hrcak.srce.hr/95459

[hrvatski]

Posjeta: 636 *