APA 6th Edition Mišanović, Đ. (1992). Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka. Mljekarstvo, 42 (2), 143-148. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95459
MLA 8th Edition Mišanović, Đuro. "Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka." Mljekarstvo, vol. 42, br. 2, 1992, str. 143-148. https://hrcak.srce.hr/95459. Citirano 26.01.2021.
Chicago 17th Edition Mišanović, Đuro. "Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka." Mljekarstvo 42, br. 2 (1992): 143-148. https://hrcak.srce.hr/95459
Harvard Mišanović, Đ. (1992). 'Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka', Mljekarstvo, 42(2), str. 143-148. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95459 (Datum pristupa: 26.01.2021.)
Vancouver Mišanović Đ. Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1992 [pristupljeno 26.01.2021.];42(2):143-148. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95459
IEEE Đ. Mišanović, "Utjecaj kiselosti na točku ledišta mlijeka", Mljekarstvo, vol.42, br. 2, str. 143-148, 1992. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95459. [Citirano: 26.01.2021.]
Sažetak In order to establish the standard value of freezing point and effect ot acidity on the freezing point of milk samples from collect area of DP "Zdenka" Veliki Zdenci were analysed.