APA 6th Edition Roseg, Đ. i Jakšić, S. (1992). Identifikacija kritičnih točaka u preradi i pasterizaciji mlijeka. Mljekarstvo, 42 (2), 155-158. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95461
MLA 8th Edition Roseg, Đuro i Slavica Jakšić. "Identifikacija kritičnih točaka u preradi i pasterizaciji mlijeka." Mljekarstvo, vol. 42, br. 2, 1992, str. 155-158. https://hrcak.srce.hr/95461. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition Roseg, Đuro i Slavica Jakšić. "Identifikacija kritičnih točaka u preradi i pasterizaciji mlijeka." Mljekarstvo 42, br. 2 (1992): 155-158. https://hrcak.srce.hr/95461
Harvard Roseg, Đ., i Jakšić, S. (1992). 'Identifikacija kritičnih točaka u preradi i pasterizaciji mlijeka', Mljekarstvo, 42(2), str. 155-158. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95461 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver Roseg Đ, Jakšić S. Identifikacija kritičnih točaka u preradi i pasterizaciji mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1992 [pristupljeno 22.01.2021.];42(2):155-158. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95461
IEEE Đ. Roseg i S. Jakšić, "Identifikacija kritičnih točaka u preradi i pasterizaciji mlijeka", Mljekarstvo, vol.42, br. 2, str. 155-158, 1992. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95461. [Citirano: 22.01.2021.]
Sažetak PACCP koncepcija ukazuje kompleksno na kritične točke tijekom prerade mlijeka uz moguće rizike kontaminacije mehaničkim, fizikalnim, kemijskim i mikrobiološkim putem. U radu su prikazane sheme minimalno potrebnih uvjeta i kritičnih točaka u preradi konzumnog mlijeka i pasterizacije uz moguću kontaminaciju.