Upotreba mikrobnog sirila "Renilaza" u proizvodnji trapista, kačkavalja i bijelog sira u kriškama
Mirko Šipka
; Fakultet veterinarske medicine Beograd, Bulevar oslobođenja 18, 11000 Beograd, Srbija
L. Stojanović Lj. Petković S. Ignjatović
; Mlekara Pirot
S. Mladenović
; Mlekara, Servo Mihalj, Zrenjanin
APA 6th Edition Šipka, M., Stojanović, L., Petković, Lj., Ignjatović, S. i Mladenović, S. (1973). Upotreba mikrobnog sirila "Renilaza" u proizvodnji trapista, kačkavalja i bijelog sira u kriškama. Mljekarstvo, 23 (1), 3-11. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95572
MLA 8th Edition Šipka, Mirko, et al. "Upotreba mikrobnog sirila "Renilaza" u proizvodnji trapista, kačkavalja i bijelog sira u kriškama." Mljekarstvo, vol. 23, br. 1, 1973, str. 3-11. https://hrcak.srce.hr/95572. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition Šipka, Mirko, L. Stojanović, Lj. Petković, S. Ignjatović i S. Mladenović. "Upotreba mikrobnog sirila "Renilaza" u proizvodnji trapista, kačkavalja i bijelog sira u kriškama." Mljekarstvo 23, br. 1 (1973): 3-11. https://hrcak.srce.hr/95572
Harvard Šipka, M., et al. (1973). 'Upotreba mikrobnog sirila "Renilaza" u proizvodnji trapista, kačkavalja i bijelog sira u kriškama', Mljekarstvo, 23(1), str. 3-11. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95572 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver Šipka M, Stojanović L, Petković Lj, Ignjatović S, Mladenović S. Upotreba mikrobnog sirila "Renilaza" u proizvodnji trapista, kačkavalja i bijelog sira u kriškama. Mljekarstvo [Internet]. 1973 [pristupljeno 20.01.2021.];23(1):3-11. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95572
IEEE M. Šipka, L. Stojanović, Lj. Petković, S. Ignjatović i S. Mladenović, "Upotreba mikrobnog sirila "Renilaza" u proizvodnji trapista, kačkavalja i bijelog sira u kriškama", Mljekarstvo, vol.23, br. 1, str. 3-11, 1973. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95572. [Citirano: 20.01.2021.]
Sažetak Već duže vremena u svetu se osjeća nedostatak telećih želudaca za proizvodnju sirila. Stoga je u posljednjim godinama porastao interes za dobivanje sirila s pomoću mikroorganizama. Pored pomanjkanja sirila i niža cijena mikrobnog sirila razlog su za povećanje interesiranja za sirila proizvedena s pomoću mikroba.