hrcak mascot   Srce   HID

Professional paper

Antibiotici kao faktor stabilnosti kazeinskog kompleksa

Branka Bačić ; Poljoprivredni fakultet, Novi Sad

Fulltext: croatian, pdf (589 KB) pages 32-35 downloads: 275* cite
APA 6th Edition
Bačić, B. (1973). Antibiotici kao faktor stabilnosti kazeinskog kompleksa. Mljekarstvo, 23 (2), 32-35. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/95578
MLA 8th Edition
Bačić, Branka. "Antibiotici kao faktor stabilnosti kazeinskog kompleksa." Mljekarstvo, vol. 23, no. 2, 1973, pp. 32-35. https://hrcak.srce.hr/95578. Accessed 2 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition
Bačić, Branka. "Antibiotici kao faktor stabilnosti kazeinskog kompleksa." Mljekarstvo 23, no. 2 (1973): 32-35. https://hrcak.srce.hr/95578
Harvard
Bačić, B. (1973). 'Antibiotici kao faktor stabilnosti kazeinskog kompleksa', Mljekarstvo, 23(2), pp. 32-35. Available at: https://hrcak.srce.hr/95578 (Accessed 02 March 2021)
Vancouver
Bačić B. Antibiotici kao faktor stabilnosti kazeinskog kompleksa. Mljekarstvo [Internet]. 1973 [cited 2021 March 02];23(2):32-35. Available from: https://hrcak.srce.hr/95578
IEEE
B. Bačić, "Antibiotici kao faktor stabilnosti kazeinskog kompleksa", Mljekarstvo, vol.23, no. 2, pp. 32-35, 1973. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/95578. [Accessed: 02 March 2021]

Abstracts
Stabilnost kazeinskog kompleksa u mlijeku posle muže je jedan od faktora koji utiču na tehnološku vrijednost mlijeka. Pod stabilnošću kazeinskog kompleksa podrazumijevamo postojanost micela frakcije alfa-, beta- i kapa-kazeina koja čini 80 procenata bjelančevina mlijeka da ostane nepromijenjena pod utjecajem fiziko-kemijskih agenasa.

Keywords
kazeinski kompleks; antibiotici; stabilnost

Hrčak ID: 95578

URI
https://hrcak.srce.hr/95578

Visits: 440 *