hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Način preračunavanja broja i površine termokomora

Đorđe Zonji ; "Mlekosim", Novi Beograd

Puni tekst: hrvatski, pdf (519 KB) str. 135-138 preuzimanja: 190* citiraj
APA 6th Edition
Zonji, Đ. (1973). Način preračunavanja broja i površine termokomora. Mljekarstvo, 23 (6), 135-138. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95601
MLA 8th Edition
Zonji, Đorđe. "Način preračunavanja broja i površine termokomora." Mljekarstvo, vol. 23, br. 6, 1973, str. 135-138. https://hrcak.srce.hr/95601. Citirano 26.09.2020.
Chicago 17th Edition
Zonji, Đorđe. "Način preračunavanja broja i površine termokomora." Mljekarstvo 23, br. 6 (1973): 135-138. https://hrcak.srce.hr/95601
Harvard
Zonji, Đ. (1973). 'Način preračunavanja broja i površine termokomora', Mljekarstvo, 23(6), str. 135-138. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95601 (Datum pristupa: 26.09.2020.)
Vancouver
Zonji Đ. Način preračunavanja broja i površine termokomora. Mljekarstvo [Internet]. 1973 [pristupljeno 26.09.2020.];23(6):135-138. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95601
IEEE
Đ. Zonji, "Način preračunavanja broja i površine termokomora", Mljekarstvo, vol.23, br. 6, str. 135-138, 1973. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95601. [Citirano: 26.09.2020.]

Sažetak
Proizvodnja kiselog mlijeka odnosno čvrstog jogurta u našoj mljekarskoj industriji ima pozitivan trend. Sve veća potražnja, a shodno tome i povećana proizvodnja iziskuje i odgovarajuće nove investicije, adaptacije, proširenje kapaciteta kao i modernizaciju odnosno racionalizaciju proizvodnog procesa.

Ključne riječi
kiselo mlijeko; proizvodnja; termokomora

Hrčak ID: 95601

URI
https://hrcak.srce.hr/95601

Posjeta: 321 *