hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Pravci razvoja tehnologije jogurta

Jeremija Rašić ; Jugoslovenski institut za prehrambenu industriju, Novi Sad

Puni tekst: hrvatski, pdf (794 KB) str. 202-206 preuzimanja: 1.029* citiraj
APA 6th Edition
Rašić, J. (1973). Pravci razvoja tehnologije jogurta. Mljekarstvo, 23 (9), 202-206. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95651
MLA 8th Edition
Rašić, Jeremija. "Pravci razvoja tehnologije jogurta." Mljekarstvo, vol. 23, br. 9, 1973, str. 202-206. https://hrcak.srce.hr/95651. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition
Rašić, Jeremija. "Pravci razvoja tehnologije jogurta." Mljekarstvo 23, br. 9 (1973): 202-206. https://hrcak.srce.hr/95651
Harvard
Rašić, J. (1973). 'Pravci razvoja tehnologije jogurta', Mljekarstvo, 23(9), str. 202-206. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95651 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver
Rašić J. Pravci razvoja tehnologije jogurta. Mljekarstvo [Internet]. 1973 [pristupljeno 24.01.2021.];23(9):202-206. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95651
IEEE
J. Rašić, "Pravci razvoja tehnologije jogurta", Mljekarstvo, vol.23, br. 9, str. 202-206, 1973. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95651. [Citirano: 24.01.2021.]

Sažetak
Tendencija za povećanjem potrošnje jogurta rezultirala je u proširenju asortimana proizvoda. Uveden je u proizvodnju voćni jogurt, koji je ujedno predstavljao i prvi proizvod na bazi jogurta.

Ključne riječi
jogurt; proizvodnja; razvoj

Hrčak ID: 95651

URI
https://hrcak.srce.hr/95651

Posjeta: 1.198 *