APA 6th Edition Rašić, J. (1973). Pravci razvoja tehnologije jogurta. Mljekarstvo, 23 (9), 202-206. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95651
MLA 8th Edition Rašić, Jeremija. "Pravci razvoja tehnologije jogurta." Mljekarstvo, vol. 23, br. 9, 1973, str. 202-206. https://hrcak.srce.hr/95651. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition Rašić, Jeremija. "Pravci razvoja tehnologije jogurta." Mljekarstvo 23, br. 9 (1973): 202-206. https://hrcak.srce.hr/95651
Harvard Rašić, J. (1973). 'Pravci razvoja tehnologije jogurta', Mljekarstvo, 23(9), str. 202-206. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95651 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver Rašić J. Pravci razvoja tehnologije jogurta. Mljekarstvo [Internet]. 1973 [pristupljeno 24.01.2021.];23(9):202-206. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95651
IEEE J. Rašić, "Pravci razvoja tehnologije jogurta", Mljekarstvo, vol.23, br. 9, str. 202-206, 1973. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95651. [Citirano: 24.01.2021.]
Sažetak Tendencija za povećanjem potrošnje jogurta rezultirala je u proširenju asortimana proizvoda. Uveden je u proizvodnju voćni jogurt, koji je ujedno predstavljao i prvi proizvod na bazi jogurta.