hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Qualitative parameters for cow's milk produced in mountainous hilly region of Gorski kotar

Borislav Šimundić ; DP PIK Rijeka - PJ Mljekara

Puni tekst: hrvatski, pdf (859 KB) str. 159-164 preuzimanja: 246* citiraj
APA 6th Edition
Šimundić, B. (1991). Kvalitativni pokazatelji za kravlje mlijeko proizvedeno na brdsko-planinskom području Gorskog kotara. Mljekarstvo, 41 (6), 159-164. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95852
MLA 8th Edition
Šimundić, Borislav. "Kvalitativni pokazatelji za kravlje mlijeko proizvedeno na brdsko-planinskom području Gorskog kotara." Mljekarstvo, vol. 41, br. 6, 1991, str. 159-164. https://hrcak.srce.hr/95852. Citirano 16.05.2021.
Chicago 17th Edition
Šimundić, Borislav. "Kvalitativni pokazatelji za kravlje mlijeko proizvedeno na brdsko-planinskom području Gorskog kotara." Mljekarstvo 41, br. 6 (1991): 159-164. https://hrcak.srce.hr/95852
Harvard
Šimundić, B. (1991). 'Kvalitativni pokazatelji za kravlje mlijeko proizvedeno na brdsko-planinskom području Gorskog kotara', Mljekarstvo, 41(6), str. 159-164. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95852 (Datum pristupa: 16.05.2021.)
Vancouver
Šimundić B. Kvalitativni pokazatelji za kravlje mlijeko proizvedeno na brdsko-planinskom području Gorskog kotara. Mljekarstvo [Internet]. 1991 [pristupljeno 16.05.2021.];41(6):159-164. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95852
IEEE
B. Šimundić, "Kvalitativni pokazatelji za kravlje mlijeko proizvedeno na brdsko-planinskom području Gorskog kotara", Mljekarstvo, vol.41, br. 6, str. 159-164, 1991. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95852. [Citirano: 16.05.2021.]

Sažetak
Average daily raw milk samples from mountainous region of Gorski Kotar were analysed in Rijeka's Dairy Laboratory during the period of 1989 to 1990.

Ključne riječi
cow's milk; quality; Gorski kotar

Hrčak ID: 95852

URI
https://hrcak.srce.hr/95852

[hrvatski]

Posjeta: 472 *