hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Proizvodnja sira feta

Marija Šćuric ; "Sirela" Industrija mliječnih proizvoda, V. Sredice 11, 43000 Bjelovar

Puni tekst: hrvatski, pdf (823 KB) str. 329-333 preuzimanja: 1.479* citiraj
APA 6th Edition
Šćuric, M. (1991). Proizvodnja sira feta. Mljekarstvo, 41 (12), 329-333. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95964
MLA 8th Edition
Šćuric, Marija. "Proizvodnja sira feta." Mljekarstvo, vol. 41, br. 12, 1991, str. 329-333. https://hrcak.srce.hr/95964. Citirano 17.09.2019.
Chicago 17th Edition
Šćuric, Marija. "Proizvodnja sira feta." Mljekarstvo 41, br. 12 (1991): 329-333. https://hrcak.srce.hr/95964
Harvard
Šćuric, M. (1991). 'Proizvodnja sira feta', Mljekarstvo, 41(12), str. 329-333. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95964 (Datum pristupa: 17.09.2019.)
Vancouver
Šćuric M. Proizvodnja sira feta. Mljekarstvo [Internet]. 1991 [pristupljeno 17.09.2019.];41(12):329-333. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95964
IEEE
M. Šćuric, "Proizvodnja sira feta", Mljekarstvo, vol.41, br. 12, str. 329-333, 1991. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95964. [Citirano: 17.09.2019.]

Sažetak
Opis dvije metode proizvodnje sira feta koje se primjenjuju u Mljekarskoj industriji "Sirela", Bjelovar - modificirane klasične metode proizvodnje od mlijeka i metode proizvodnje sira feta od retentata mlijeka.

Ključne riječi
sir; feta; proizvodnja

Hrčak ID: 95964

URI
https://hrcak.srce.hr/95964

[engleski]

Posjeta: 1.659 *