hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.25 No.5 Svibanj 1975.

Izvorni znanstveni članak

Pripremanje aktivnih kultura za biološke mliječne fermentativne procese

Stojanka Mitić ; Mikrobiološko odeljenje Instituta za mlekarstvo, Beograd
Vera Burzanović ; Mlekara Titograd
Đorđe Raičević

Puni tekst: hrvatski, pdf (627 KB) str. 111-115 preuzimanja: 109* citiraj
APA 6th Edition
Mitić, S., Burzanović, V. i Raičević, Đ. (1975). Pripremanje aktivnih kultura za biološke mliječne fermentativne procese. Mljekarstvo, 25 (5), 111-115. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/96794
MLA 8th Edition
Mitić, Stojanka, et al. "Pripremanje aktivnih kultura za biološke mliječne fermentativne procese." Mljekarstvo, vol. 25, br. 5, 1975, str. 111-115. https://hrcak.srce.hr/96794. Citirano 13.12.2018.
Chicago 17th Edition
Mitić, Stojanka, Vera Burzanović i Đorđe Raičević. "Pripremanje aktivnih kultura za biološke mliječne fermentativne procese." Mljekarstvo 25, br. 5 (1975): 111-115. https://hrcak.srce.hr/96794
Harvard
Mitić, S., Burzanović, V., i Raičević, Đ. (1975). 'Pripremanje aktivnih kultura za biološke mliječne fermentativne procese', Mljekarstvo, 25(5), str. 111-115. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/96794 (Datum pristupa: 13.12.2018.)
Vancouver
Mitić S, Burzanović V, Raičević Đ. Pripremanje aktivnih kultura za biološke mliječne fermentativne procese. Mljekarstvo [Internet]. 1975 [pristupljeno 13.12.2018.];25(5):111-115. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/96794
IEEE
S. Mitić, V. Burzanović i Đ. Raičević, "Pripremanje aktivnih kultura za biološke mliječne fermentativne procese", Mljekarstvo, vol.25, br. 5, str. 111-115, 1975. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/96794. [Citirano: 13.12.2018.]

Sažetak
Pripremanje kultura bakterija mliječne kiseline sa jako izraženim stupnjem biokemijske aktivnosti za biološke fermentativne procese mliječnih proizvoda predstavlja interesantnu problematiku ispitivanja, koja još uvijek nije dovoljno proučena.

Ključne riječi
mliječni fermentativni procesi; aktivne kulture

Hrčak ID: 96794

URI
https://hrcak.srce.hr/96794

Posjeta: 180 *