hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Kvaliteta jogurtnih kultura - maksimalna trajnost

Dimitrije Sabadoš ; Zavod za mljekarstvo, Agronomski fakultet, Svetošimunska 25, 10000 Zagreb
Branka Rajšić

Puni tekst: hrvatski, pdf (587 KB) str. 268-272 preuzimanja: 147* citiraj
APA 6th Edition
Sabadoš, D. i Rajšić, B. (1975). Kvaliteta jogurtnih kultura - maksimalna trajnost. Mljekarstvo, 25 (12), 268-272. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/96885
MLA 8th Edition
Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Kvaliteta jogurtnih kultura - maksimalna trajnost." Mljekarstvo, vol. 25, br. 12, 1975, str. 268-272. https://hrcak.srce.hr/96885. Citirano 22.02.2020.
Chicago 17th Edition
Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Kvaliteta jogurtnih kultura - maksimalna trajnost." Mljekarstvo 25, br. 12 (1975): 268-272. https://hrcak.srce.hr/96885
Harvard
Sabadoš, D., i Rajšić, B. (1975). 'Kvaliteta jogurtnih kultura - maksimalna trajnost', Mljekarstvo, 25(12), str. 268-272. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/96885 (Datum pristupa: 22.02.2020.)
Vancouver
Sabadoš D, Rajšić B. Kvaliteta jogurtnih kultura - maksimalna trajnost. Mljekarstvo [Internet]. 1975 [pristupljeno 22.02.2020.];25(12):268-272. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/96885
IEEE
D. Sabadoš i B. Rajšić, "Kvaliteta jogurtnih kultura - maksimalna trajnost", Mljekarstvo, vol.25, br. 12, str. 268-272, 1975. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/96885. [Citirano: 22.02.2020.]

Sažetak
Istraživanja o upotrebljivosti jogurtnih kultura izvršena su na kulturama iz zbirke autora, sabrane u tipičnim područjima autohtone proizvodnje naših kiselih mlijeka s termofilnom mikroflorom.

Ključne riječi
jogurtne kulture; kvaliteta

Hrčak ID: 96885

URI
https://hrcak.srce.hr/96885

Posjeta: 268 *