Časopisi po područjima
Uredništva
Autori
Politike i razmjena
|
Stručni rad
Piruvate as new criteria for bacterial analysis of milk
Darko Škrinjar
; Dukat d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb
Puni tekst: hrvatski, pdf (2 MB)
|
str. 266-281 |
preuzimanja: 547* |
citiraj |
APA 6th Edition Škrinjar, D. (1980). Piruvat kao novi kriterij bakteriološke analize mlijeka. Mljekarstvo, 30 (9), 266-281. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/97108
MLA 8th Edition Škrinjar, Darko. "Piruvat kao novi kriterij bakteriološke analize mlijeka." Mljekarstvo, vol. 30, br. 9, 1980, str. 266-281. https://hrcak.srce.hr/97108. Citirano 16.01.2021.
Chicago 17th Edition Škrinjar, Darko. "Piruvat kao novi kriterij bakteriološke analize mlijeka." Mljekarstvo 30, br. 9 (1980): 266-281. https://hrcak.srce.hr/97108
Harvard Škrinjar, D. (1980). 'Piruvat kao novi kriterij bakteriološke analize mlijeka', Mljekarstvo, 30(9), str. 266-281. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/97108 (Datum pristupa: 16.01.2021.)
Vancouver Škrinjar D. Piruvat kao novi kriterij bakteriološke analize mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1980 [pristupljeno 16.01.2021.];30(9):266-281. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/97108
IEEE D. Škrinjar, "Piruvat kao novi kriterij bakteriološke analize mlijeka", Mljekarstvo, vol.30, br. 9, str. 266-281, 1980. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/97108. [Citirano: 16.01.2021.]
|
Ključne riječi milk; bacterial analysis; piruvate
Hrčak ID: 97108
URI https://hrcak.srce.hr/97108
[hrvatski]
|
Kontakt
Moj profil
Registracija novih korisnika
Promjena načina autorizacije
|