hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Piruvate as new criteria for bacterial analysis of milk

Darko Škrinjar ; Dukat d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (2 MB) str. 266-281 preuzimanja: 547* citiraj
APA 6th Edition
Škrinjar, D. (1980). Piruvat kao novi kriterij bakteriološke analize mlijeka. Mljekarstvo, 30 (9), 266-281. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/97108
MLA 8th Edition
Škrinjar, Darko. "Piruvat kao novi kriterij bakteriološke analize mlijeka." Mljekarstvo, vol. 30, br. 9, 1980, str. 266-281. https://hrcak.srce.hr/97108. Citirano 16.01.2021.
Chicago 17th Edition
Škrinjar, Darko. "Piruvat kao novi kriterij bakteriološke analize mlijeka." Mljekarstvo 30, br. 9 (1980): 266-281. https://hrcak.srce.hr/97108
Harvard
Škrinjar, D. (1980). 'Piruvat kao novi kriterij bakteriološke analize mlijeka', Mljekarstvo, 30(9), str. 266-281. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/97108 (Datum pristupa: 16.01.2021.)
Vancouver
Škrinjar D. Piruvat kao novi kriterij bakteriološke analize mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1980 [pristupljeno 16.01.2021.];30(9):266-281. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/97108
IEEE
D. Škrinjar, "Piruvat kao novi kriterij bakteriološke analize mlijeka", Mljekarstvo, vol.30, br. 9, str. 266-281, 1980. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/97108. [Citirano: 16.01.2021.]

Ključne riječi
milk; bacterial analysis; piruvate

Hrčak ID: 97108

URI
https://hrcak.srce.hr/97108

[hrvatski]

Posjeta: 774 *