hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio

Dimitrije Sabadoš ; Zavod za mljekarstvo, Agronomski fakultet, Svetošimunska 25, 10000 Zagreb
Branka Rajšić

Puni tekst: hrvatski, pdf (1 MB) str. 227-235 preuzimanja: 322* citiraj
APA 6th Edition
Sabadoš, D. i Rajšić, B. (1984). Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio. Mljekarstvo, 34 (8), 227-235. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/99914
MLA 8th Edition
Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio." Mljekarstvo, vol. 34, br. 8, 1984, str. 227-235. https://hrcak.srce.hr/99914. Citirano 17.01.2021.
Chicago 17th Edition
Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio." Mljekarstvo 34, br. 8 (1984): 227-235. https://hrcak.srce.hr/99914
Harvard
Sabadoš, D., i Rajšić, B. (1984). 'Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio', Mljekarstvo, 34(8), str. 227-235. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/99914 (Datum pristupa: 17.01.2021.)
Vancouver
Sabadoš D, Rajšić B. Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio. Mljekarstvo [Internet]. 1984 [pristupljeno 17.01.2021.];34(8):227-235. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/99914
IEEE
D. Sabadoš i B. Rajšić, "Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio", Mljekarstvo, vol.34, br. 8, str. 227-235, 1984. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/99914. [Citirano: 17.01.2021.]

Sažetak
Organoleptička kvaliteta naših relativno novih industrijskih mliječnih proizvoda prikazuje njihove karakteristike i asortiman prema rezultatima komisijskih ocjenjivanja za SFRJ, od 1971. (prvih) do 1983. god.

Ključne riječi
svježi sirevi; kvaliteta

Hrčak ID: 99914

URI
https://hrcak.srce.hr/99914

[engleski]

Posjeta: 502 *