APA 6th Edition Sabadoš, D. i Rajšić, B. (1984). Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio. Mljekarstvo, 34 (8), 227-235. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/99914
MLA 8th Edition Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio." Mljekarstvo, vol. 34, br. 8, 1984, str. 227-235. https://hrcak.srce.hr/99914. Citirano 17.01.2021.
Chicago 17th Edition Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio." Mljekarstvo 34, br. 8 (1984): 227-235. https://hrcak.srce.hr/99914
Harvard Sabadoš, D., i Rajšić, B. (1984). 'Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio', Mljekarstvo, 34(8), str. 227-235. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/99914 (Datum pristupa: 17.01.2021.)
Vancouver Sabadoš D, Rajšić B. Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio. Mljekarstvo [Internet]. 1984 [pristupljeno 17.01.2021.];34(8):227-235. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/99914
IEEE D. Sabadoš i B. Rajšić, "Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio", Mljekarstvo, vol.34, br. 8, str. 227-235, 1984. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/99914. [Citirano: 17.01.2021.]
Sažetak Organoleptička kvaliteta naših relativno novih industrijskih mliječnih proizvoda prikazuje njihove karakteristike i asortiman prema rezultatima komisijskih ocjenjivanja za SFRJ, od 1971. (prvih) do 1983. god.