hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

The organoleptic quality picture of ours industrial fresh cheeses without or with supplements

Dimitrije Sabadoš ; Zavod za mljekarstvo, Agronomski fakultet, Svetošimunska 25, 10000 Zagreb
Branka Rajšić

Puni tekst: hrvatski, pdf (1 MB) str. 227-235 preuzimanja: 322* citiraj
APA 6th Edition
Sabadoš, D. i Rajšić, B. (1984). Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio. Mljekarstvo, 34 (8), 227-235. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/99914
MLA 8th Edition
Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio." Mljekarstvo, vol. 34, br. 8, 1984, str. 227-235. https://hrcak.srce.hr/99914. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition
Sabadoš, Dimitrije i Branka Rajšić. "Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio." Mljekarstvo 34, br. 8 (1984): 227-235. https://hrcak.srce.hr/99914
Harvard
Sabadoš, D., i Rajšić, B. (1984). 'Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio', Mljekarstvo, 34(8), str. 227-235. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/99914 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver
Sabadoš D, Rajšić B. Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio. Mljekarstvo [Internet]. 1984 [pristupljeno 20.01.2021.];34(8):227-235. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/99914
IEEE
D. Sabadoš i B. Rajšić, "Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima - I. dio", Mljekarstvo, vol.34, br. 8, str. 227-235, 1984. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/99914. [Citirano: 20.01.2021.]

Sažetak
Comparing grading data of industrial fresh cheese, and their variation, are commented according to the results of official organoleptic quality testing. Grading data cover the period from 1971, the year of real start of industrial production, to 1983.

Ključne riječi
fresh cheeses; quality

Hrčak ID: 99914

URI
https://hrcak.srce.hr/99914

[hrvatski]

Posjeta: 502 *