hrcak mascot   Srce   HID

Original scientific paper

Utjecaj sušenja raspršivanjem na kvalitetu retentata u prahu

Mansour Zaher ; Tehnološki fakultet, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
Marijana Carić

Fulltext: croatian, pdf (990 KB) pages 59-65 downloads: 315* cite
APA 6th Edition
Zaher, M. & Carić, M. (1988). Utjecaj sušenja raspršivanjem na kvalitetu retentata u prahu. Mljekarstvo, 38 (3), 59-65. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/101197
MLA 8th Edition
Zaher, Mansour and Marijana Carić. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na kvalitetu retentata u prahu." Mljekarstvo, vol. 38, no. 3, 1988, pp. 59-65. https://hrcak.srce.hr/101197. Accessed 1 Dec. 2020.
Chicago 17th Edition
Zaher, Mansour and Marijana Carić. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na kvalitetu retentata u prahu." Mljekarstvo 38, no. 3 (1988): 59-65. https://hrcak.srce.hr/101197
Harvard
Zaher, M., and Carić, M. (1988). 'Utjecaj sušenja raspršivanjem na kvalitetu retentata u prahu', Mljekarstvo, 38(3), pp. 59-65. Available at: https://hrcak.srce.hr/101197 (Accessed 01 December 2020)
Vancouver
Zaher M, Carić M. Utjecaj sušenja raspršivanjem na kvalitetu retentata u prahu. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [cited 2020 December 01];38(3):59-65. Available from: https://hrcak.srce.hr/101197
IEEE
M. Zaher and M. Carić, "Utjecaj sušenja raspršivanjem na kvalitetu retentata u prahu", Mljekarstvo, vol.38, no. 3, pp. 59-65, 1988. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/101197. [Accessed: 01 December 2020]

Abstracts
Cilj rada bio je utvrditi utjecaj sušenja raspršivanjem na kvalitetu UF retenata u prahu. Razlike su utvrđene za sadržaj 5-HMF u toku 8 mjeseci skladištenja pri temperaturama od 4 °C i 37 °C. Nisu utvrđene značajne promjene za ukupne proteine i proteinske frakcije.

Keywords
retentat u prahu; kvaliteta; sušenje raspršivanje

Hrčak ID: 101197

URI
https://hrcak.srce.hr/101197

[english]

Visits: 498 *