hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Investigations in the possibility of the production of smoked processed cheese

Gordana Niketić
Ljerka Kršev

Puni tekst: hrvatski, pdf (835 KB) str. 67-72 preuzimanja: 367* citiraj
APA 6th Edition
Niketić, G. i Kršev, Lj. (1988). Istraživanje mogućnosti proizvodnje dimljenog topljenog sira. Mljekarstvo, 38 (3), 67-72. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/101199
MLA 8th Edition
Niketić, Gordana i Ljerka Kršev. "Istraživanje mogućnosti proizvodnje dimljenog topljenog sira." Mljekarstvo, vol. 38, br. 3, 1988, str. 67-72. https://hrcak.srce.hr/101199. Citirano 23.10.2021.
Chicago 17th Edition
Niketić, Gordana i Ljerka Kršev. "Istraživanje mogućnosti proizvodnje dimljenog topljenog sira." Mljekarstvo 38, br. 3 (1988): 67-72. https://hrcak.srce.hr/101199
Harvard
Niketić, G., i Kršev, Lj. (1988). 'Istraživanje mogućnosti proizvodnje dimljenog topljenog sira', Mljekarstvo, 38(3), str. 67-72. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/101199 (Datum pristupa: 23.10.2021.)
Vancouver
Niketić G, Kršev Lj. Istraživanje mogućnosti proizvodnje dimljenog topljenog sira. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [pristupljeno 23.10.2021.];38(3):67-72. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101199
IEEE
G. Niketić i Lj. Kršev, "Istraživanje mogućnosti proizvodnje dimljenog topljenog sira", Mljekarstvo, vol.38, br. 3, str. 67-72, 1988. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101199. [Citirano: 23.10.2021.]

Sažetak
Investigation were carried out in order find possible solution for the production of smoked processed cheese. In our experiments we produced processed cheese at traditional way and we used different kind of packaging materials. Our conclusion is that we can produce smoked processed cheese if we have used polietilen as packaging material. The temperature of smoking of processed cheese was 80 °C during 9-10 hours. Obtained results of physical and chemical and microbiological investigations have shown no significant quality difference between smoked processed cheese and processed cheese.

Ključne riječi
smoked processed cheese; production

Hrčak ID: 101199

URI
https://hrcak.srce.hr/101199

[hrvatski]

Posjeta: 624 *